Als ik toen wist wat ik nu weet, had ik het nooit zover laten komen

Het gevoel van alle ballen in de lucht houden en er ondertussen aan onderdoor gaan heb ik zelf ervaren. Ik kon niet meer ontspannen, was chronisch moe en op vakantie overviel mij een gevoel van leegte?! Als moeder van een tweeling, herstellende van een zware zwangerschap met zwangerschapsvergiftiging en samen met een destijds zieke partner had ik het zwaar. De super leuke baan maar ook verantwoordelijke baan die ik daarnaast had wilde ik niet wilde opgeven. Maar de combinatie zorgde ervoor dat ik altijd moe was. Jaarlijks ging ik naar de huisarts met mijn vermoeidheidsklacht en wanneer fysiek alles goed bleek te zijn en ging ik weer verder. Totdat ik totaal was opgebrand. Ik baalde dat ik niet eerder de juiste hulp heb gevonden. Waarom had ik zolang gewacht terwijl ik wist dat het niet klopte? Het voelde als falen. Was dit nu overspannen of een burn-out? Ik wilde het niet geloven dat mij dat overkwam…

Voorkom dat je in een burn-out raakt

Inmiddels ben ik anderen gaan helpen om een burn-out te voorkomen. De opgedane kennis en kunde pas ik toe in mijn coaching. De oplossing zit hem namelijk niet in één facet. Ik heb gezien dat vermoeidheid of overspannenheid vaak ontstaat door een combinatie is van een aantal factoren. En dat daarvoor een brede holistische aanpak succesvol is en veel inzichten geeft.

De afgelopen jaren heb ik zelfbewuste vrouwen mogen helpen die om wat voor reden dan ook een soort van ‘vast’ liepen. Vaak waren ze overprikkeld of overspannen en bang om in een burn-out te belanden. Ik heb ze geholpen zichzelf te vinden, voelen, omarmen en van daaruit weer te handelen. Ik zag dat ze hun stralende zelf terug vonden. Net zoals ik mijn stralende zelf gevonden heb.

Laat het niet zover komen, ga op zoek naar je stralende zelf!

Jacky

"Barbe is een fijne coach met een groot hart. Haar manier van coachen is intuïtief en helemaal op de mens gericht. Ze heeft een vrije manier van denken en van handelen. Wat ik fijn vond is dat ze haar eigen mening meeneemt in de coaching. Anders dan therapeuten die je zelf alles laten uit zoeken. Af en toe iemand die je verteld wat je zou kunnen doen is heel fijn."

Wat ik leuk vind is om mensen te helpen weer bij zichzelf te komen. Durf jij weer te vinden wat jij echt vindt? Het geeft mij energie om jou te begeleiden.”

Bel of mail me en dan kijken we samen hoe jij weer happy kan worden!