Je eigen traject

Mijn sessies zijn maatwerk. We starten met een intake en op basis daarvan bepalen we samen wat nodig is. Aan het einde van je traject hebben we een afsluitende sessie. Waarna jij in staat bent je eigen koers te varen!

Ik nodig je uit aan mijn keukentafel

Deze laagdrempelige setting is een prima basis gebleken voor goede coach sessies. Daarnaast kunnen we af en toe naar buiten gaan het groen in. De vecht, de boomgaard, de bloemenweide zijn allemaal op loopafstand.

Online

Sessies kunnen ook online plaatsvinden, ook wanneer er sprake is van begeleiding bij retraites.

In het buitenland

Ik werk ook internationaal, maar wel altijd in het Nederlands. Zit je tijdelijk in het buitenland of ben je geëmigreerd dan kunnen we prima online gaan.

Hoe gaan we beginnen?

Allereerst kijken we naar het totaalplaatje. Zowel op het fysieke vlak, als ook op mentale, sociaal-emotionele en het zingevende vlak. Deze brede aanpak zorgt ervoor dat jij inzicht in jezelf en ook perspectief gaat krijgen. Je gaat mogelijkheden zien hoe je weer in beweging kan komen, vaak met kleine stappen maar soms ook met grote. Maar dat bepaal je uiteraard helemaal zelf.

Je eigen pad vinden

Wanneer jij je eigen koers gaat varen, gaat jouw energie weer stromen, opent zich jouw pad en vind jij je stralende zelf terug. Van voelen via vinden naar worden en uiteindelijk zijn.

Het resultaat

Aan het einde van dit traject, snap jij jezelf beter. Je weet dan wat jouw valkuilen zijn en je weet ook hoe je deze kunt aanpakken. Je voelt je veel rustiger en hebt handige tools om trouw aan jezelf te blijven. Je kan je beter ontspannen, bent energieker en zelfverzekerder. En je het gevoel van Flow?

Sanne

"Barbe is een fijne en rustige vrouw. Vanaf moment een voelde het vertrouwd. Ik durfde alles goed te bespreken en dat is een van de voorwaarden voor mij bij een coach. Ze liet mij inzien dat ik eigenlijk al best veel stappen heb gemaakt. Daarnaast gaf ze een paar tips die makkelijk toepasbaar waren en nog steeds zijn om mijn leven iets anders in te richten en daarmee meer rust te creƫren (een van mijn doelen). Je merkt aan haar dat ze het werk ook echt leuk vindt en ze het werk ook echt doet om te kunnen helpen. Tevens liet zij mij ook zaken weer inzien die ik wel wist, maar het is toch goed als een buitenstaander dat weer benoemd zodat je je daar weer meer bewust van bent. Ik vond het fijn om met Barbe te praten en mocht het ooit weer nodig zijn, zou ik het ook niet lastig vinden om weer contact op te nemen (ofwel: dat zou ik dan ook doen)."

Het is tijd voor een dosis zelfzorg.
Gun jezelf deze aandacht.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.